Expositie WeMakeThe.City

zaterdag 23 juni 2018 - zondag 24 juni 2018
Breitner Academie
Overhoeksplein 2
1031 KS Amsterdam

WeMakeThe.City is het grootste stadsfestival van Europa. Van 20 t/m 24 juni worden, met publiek én experts, urgente uitdagingen voor het dagelijks leven in de stedelijke omgeving opgepakt. Op tientallen locaties verspreid over de stad Amsterdam én de regio. Met lezingen, filmvertoningen, exposities, voorstellingen, stadsexpedities, games, workshops, expertmeetings, gesprekken, labs, werkplaatsen en een uitnodigend en actief  weekendprogramma voor een groot en  breed publiek. Voor Amsterdam, de Metropoolregio Amsterdam, Europese steden en de rest van de  wereld.

Eén van de exposities is het project Me and the Tourist door studenten van de Breitner Academie. Wat is onze verhouding met toeristen? Hoe gaan we met ze om en hoe willen we dat ze zich tot ons en onze stad verhouden? Antwoorden zijn te vinden in de werken, die in de vorm van fotografie, video, tekening of performance gepresenteerd worden. Op zaterdag 23 en zondag 24 juni van 12.00 tot 17.00 uur zijn de werken te zien in de Breitner Academie in het A-Lab.

Dit evenement is op zaterdag en zondag gratis te bezoeken met je festivalpas. Ga naar de website van WeMakeThe.City voor tickets en meer informatie.

 

 

Delen