Expositie in de OBA

Gepubliceerd op

Meldrid Ibrahim en Liesanne Bosman (vierdejaars studenten) hebben tijdens hun stage bij AIDA Nederland een expositie van tekst en beeld samengesteld en daarbij een animatiefilm gemaakt. Aansluitend hebben ze educatiemateriaal voor het basisonderwijs ontwikkeld.

17 februari – 17 maart 2010, Openbare Bibliotheek Amsterdam

 

Meldrid Ibrahim en Liesanne Bosman, vierdejaars studenten van de Academie voor Beeldende Vorming hebben tijdens hun stage bij AIDA Nederland een expositie van tekst en beeld samengesteld en daarbij een animatiefilm gemaakt. Aansluitend hebben ze educatiemateriaal voor het basisonderwijs ontwikkeld.  
 
De expositie Ik heb geleerd van een fiets te houden bestaat uit fragmenten van het werk van gevluchte kunstenaars. Het thema van de tentoonstelling is de fiets, als symbool voor een nieuw leven en in vrijheid je eigen weg vinden.
AIDA Nederland (Association Internationale de Défense des Artistes) steunt vervolgde en gevluchte kunstenaars.

Tijd en locatie
De expositie loopt van 17 februari tot 17 maart 2010
Openbare Bibliotheek Amsterdam, vijfde verdieping
Alle dagen van 10.00 - 22.00 uur

Gerelateerd nieuws
Presentatie filmportretten gevluchte kunstenaars

Links
AIDA Nederland

OBA

 

Delen