AHK-alumni lanceren nieuwe krant voor beeldend kunstenaars in educatie

Gepubliceerd op

Oud-studenten Marike Hoekstra en Linda Rusconi van respectievelijk de master Kunsteducatie en de opleiding Docent beeldende kunst en vormgeving van de AHK hebben het initiatief genomen tot een nieuwe Amsterdamse, autonome krant voor beeldend kunstenaars in educatie: NWC de Ezel. Het 0-nummer wordt op vrijdag 11 juni feestelijk gepresenteerd in het Basisburo.

Oud-studenten Marike Hoekstra en Linda Rusconi van respectievelijk de master Kunsteducatie en de opleiding Docent beeldende kunst en vormgeving van de AHK hebben het initiatief genomen tot een nieuwe Amsterdamse, autonome krant voor beeldend kunstenaars in educatie: NWC de Ezel. Het 0-nummer wordt op vrijdag 11 juni feestelijk gepresenteerd in het Basisburo.

NWC de Ezel is een krant als platform voor het creëren van een Amsterdams netwerk van en voor beeldend kunstenaars die naast hun eigen artistieke praktijk ook educatieve rollen vervullen, en voor wie de gemengde beroepspraktijk de kern van hun professionele bestaan is. Maar de krant is bedoeld ook voor iedereen die beroepsmatig of anderszins geïnteresseerd is in de rol die beeldend kunstenaars, de makers van beeldende kunst, spelen in kunsteducatie.

Wilt u bij de presentatie van het 0-nummer van NWC de Ezel aanwezig zijn, stuur dan een e-mail naar nwcdeezel@gmail.com.

Wilt u alvast uw gratis exemplaar reserveren? Mail dan ook naar nwcdeezel@gmail.com.

Meer informatie over de krant
www.nwcdeezel.nl

 

Delen