Eindwerk Academie voor Beeldende Vorming

Gepubliceerd op

In juli studeren zo'n zeventig studenten af aan de Academie voor Beeldende Vorming. De eindexamenexpositie is te bezichtigen van 2 tot en met 4 juli in het gebouw aan het Hortusplantsoen. Bekijk nu alvast een deel online.

In juli studeren zo'n zeventig studenten af aan de Academie voor Beeldende Vorming. De eindexamenexpositie is te bezichtigen van 2 tot en met 4 juli in het gebouw aan het Hortusplantsoen. Bekijk nu alvast een deel online.

Na hun afstuderen zijn de studenten van de Academie voor Beeldende Vorming zowel bevoegd tot het lesgeven in de beeldende en ckv-vakken als voor kunsteducatieve functies in het buitenschoolse werkveld. Onderdeel van de opleiding Docent beeldende kunst en vormgeving is de eindexamenexpositie van schilderijen, tekeningen, sculpturen, installaties en nieuwe media.

Bekijk alvast een deel van het Eindwerk op www.ahk.nl/eindwerk.

Data
De eindexamenexpositie is gratis te bekijken op:

  • vrijdag 2 juli (opening), 18.00-21.00 uur
  • zaterdag 3 juli, 12.00-17.00 uur
  • zondag 4 juli, 12.00-17.00 uur
Delen