Studenten beeldende vorming presenteren afstudeeronderzoeken

Gepubliceerd op

Binnenkort studeert een nieuwe lichting docenten beeldende kunst en vormgeving af aan de Academie voor Beeldende Vorming. Als onderdeel van hun afstuderen presenteren zij op 24 en 31 mei de resultaten van een empirisch onderzoek dat zij het afgelopen jaar uitgevoerd hebben.

Binnenkort studeert een nieuwe lichting docenten beeldende kunst en vormgeving af aan de Academie voor Beeldende Vorming. Als onderdeel van hun afstuderen presenteren zij op 24 en 31 mei de resultaten van een empirisch onderzoek dat zij het afgelopen jaar uitgevoerd hebben.

Studenten onderzochten een actuele kunsteducatieve vraag uit het buiten- of binnenschoolse werkveld. Hun onderzoekspresentaties geven inzicht in hedendaagse kwesties die spelen in de kunst- en onderwijspraktijk, bezien vanuit het perspectief van een nieuwe generatie docenten.

De presentaties zijn gegroepeerd op onderwerp of onderwijstype, en duren elk circa 20 minuten:

Beide bijeenkomsten zijn gratis voor publiek toegankelijk; wilt u aanwezig zijn, stuur dan een mail naar ruth.vanarendonk@ahk.nl.

Locatie: Academie voor Beeldende Vorming, Hortusplantsoen 2, Amsterdam

Op 6, 7 en 8 juli exposeren de studenten hun beeldend eindwerk in de tentoonstelling PROFILE. Daarnaast presenteren zij zich op de website Lichting 2012.

Delen