Eindexamenexpositie: Profile

Gepubliceerd op

Op 6, 7 en 8 juli exposeren de afstudeerders van de Amsterdamse Academie voor Beeldende Vorming hun eindwerk. Het beeldend werk van de nieuwe kunstdocenten bestaat uit schilderijen, tekeningen, sculpturen, installaties en nieuwe media.

 

Alle studenten presenteren zich online met hun afstudeerwerk: Lichting 2012.

Studenten van de Academie voor Beeldende Vorming worden opgeleid tot ongegradeerd docent Beeldende kunst en vormgeving en kunnen gaan doceren in het primair, voortgezet of beroepsonderwijs, of gaan werken in buitenschoolse instellingen zoals kunstencentra en musea. In de vierjarige opleiding staan theorie van kunst en cultuur, praktijk en overdracht centraal en volgen de studenten kunsteducatieve stages.

De expositie is te bezoeken op vrijdag 6 juli van 18.00 tot 21.00 uur en zaterdag 7 en zondag 8 juli 2012 van 12.00 tot 17.00 uur in de Academie voor Beeldende Vorming, Hortusplantsoen 2, Amsterdam.

Vanaf half juni is een impressie van het Eindwerk te zien in etalagegalerij Inkijk in het metrostation Waterlooplein.

Profile op Facebook

Delen