Workshop Stilleven en video vanaf 7 februari

Gepubliceerd op

Op 7 februari start de workshop Still Life Mixed Media. In vier lessen stop je het klassieke principe van een stilleven in een 'mixed media blender' van fotografie, video, sculptuur, performance en geluid.

 

De workshop is de laatste in het bij- en nascholingsaanbod van de Academie voor Beeldende Vorming in het studiejaar 2012-2013. Kunstdocenten, studenten, medewerkers en andere geïnteresseerden krijgen hierin handvatten aangereikt voor nieuwe technieken en lesprogramma's.

De workshop Still Life Mixed Media staat onder leiding van de docenten Aldo Kroese en Wypke Janette Walen, en vindt plaats op vier donderdagavonden op de Academie voor Beeldende Vorming. De kosten voor deelname bedragen € 100.

Data
donderdag 7, 14 en 28 februari en 7 maart 2013
19.00-22.00 uur

Locatie
Academie voor Beeldende Vorming, Hortusplantsoen 2, Amsterdam

Meer informatie
Workshop Still Life Mixed Media
Bij en nascholing Academie voor Beeldende Vorming

Delen