Studenten Docent beeldende kunst en vormgeving werken mee aan Midzomer Vintage markt

Gepubliceerd op

Op de langste dag van het jaar wordt op het Javaplein in Amsterdam Oost de midzomer gevierd, in samenwerking met Dorien Jansen, eigenaar van Vintage Jansen. Studenten van de Academie voor Beeldende Vorming geven een eigen draai aan het thema Midzomer.

Op de langste dag van het jaar wordt op het Javaplein in Amsterdam Oost de midzomer gevierd, in samenwerking met Dorien Jansen, eigenaar van Vintage Jansen. Studenten Docent beeldende kunst en vormgeving van de Academie voor Beeldende Vorming geven een eigen draai aan het thema Midzomer.

De vintage markt krijgt het karakter van een actieve markt, met een programma voor alle leeftijden. Voor kinderen is er een Kinderwereld, bezoekers kunnen meedoen met de kunstprojecten en snuffelen tussen de vele vintage kraampjes.

De eerstejaarsstudenten doen dit project als onderdeel van het studieprogramma Visie op de beroepspraktijk, dat hen voorbereidt op het culturele ondernemerschap.

De Midzomer Vintage markt op 21 juni is het eindresultaat van een intensieve samenwerking tussen studenten en Vintage Jansen.

Zie ook
Midzomer Vintage markt op Facebook

Delen