You Ain’t Seen Nothing Yet. Eindexamenexpositie Lichting 2015

Gepubliceerd op

Met de expositie You Ain’t Seen Nothing Yet presenteren afstudeerders van Lichting 2015 hun eindwerk. De opening vindt plaats op vrijdag 3 juli om 17.00 uur.

You Ain't Seen Nothing Yet
Op zaterdag 4 en zondag 5 juli is de expositie te bezoeken tussen 12.00 en 17.00 uur. Op deze dagen kunnen bezoekers tussen 13.00 en 13.45 uur ook deelnemen aan een interactieve rondleiding. Het hele gebouw aan de Zeeburgerdijk is ingericht als expositieruimte.

Afstuderen
Studenten van de voltijdopleiding docent Beeldende kunst en vormgeving studeren af met zowel beeldend werk als een afstudeeronderzoek. De afstudeerders van het verkorte programma in deeltijd zijn al actief als beeldend kunstenaar en sluiten hun studie af met alleen het afstudeeronderzoek. Dit jaar worden de afstudeeronderzoeken ook in de schijnwerpers gezet: tijdens de opening van de expositie op vrijdag 3 juli maakt directeur Rafael van Crimpen bekend welk afstudeeronderzoek werd geselecteerd uit een aantal genomineerden en de winnaar is van de Zoek! Onderzoeksprijs 2015.

Opening: vrijdag 3 juli, 17.00 uur
Expositie: zaterdag 4 en zondag 5 juli, 12.00 tot 17.00 uur.
Rondleidingen op zaterdag en zondag tussen 13.00 en 13.45 uur.
Locatie: Zeeburgerdijk 112, Amsterdam Oost

zie ook
Lichting 2015
AHK Eindwerkprijs


Delen