Afstudeerders presenteren hun beeldend eindwerk

Gepubliceerd op

Eindexamenexpositie: See You On The Other Side. De nieuwe lichting kunstdocenten die dit jaar afstudeert aan de Academie voor Beeldende Vorming, presenteert zich in het weekend van 8, 9 en 10 juli 2016 met installaties, fotografie, schilderijen, tekeningen, sculpturen en videowerk.

De nieuwe lichting kunstdocenten die dit jaar afstudeert aan de Academie voor Beeldende Vorming, presenteert zich in het weekend van 8, 9 en 10 juli 2016 met installaties, fotografie, schilderijen, tekeningen, sculpturen en videowerk.

Locatie: Academie voor Beeldende Vorming, Overhoeksplein 2, 1031 KS Amsterdam
Openingstijden: Vrijdag 8 juli: 17.00-21.00 uur, zat 9 & zon 10 juli, 11.00-16.00 uur

Voor meer informatie of media-aanvragen, kunt u contact opnemen met Pauline van der Pol (pauline.vanderpol@ahk.nl).

Delen