HOW TO KUNST presentatie vrijdag 18 januari

Gepubliceerd op

HOW TO KUNST - Toolkit voor de dagelijkse kunstworkout
Vrijdag 18 januari is de feestelijke presentatie van HOW TO KUNST, een collectie van 300 kaarten met inspiratiebronnen, prikkelende vragen en uitdagende opdrachten die op een laagdrempelige, inspirerende en tegendraadse manier kunst onderzoeken. HOW TO KUNST is geschikt voor makers, liefhebbers, leerlingen, studenten & docenten. De toolkit is bedacht en gemaakt door de studenten uit jaar 1 van de Breitner Academie in Amsterdam.

 

Wanneer: vrijdag 18 januari van 17.00 tot 18.30 uur
Waar: Distelweg 80F Amsterdam
17:30 uur: toast op het eerste exemplaar

 

Tijdens de presentatie zijn er toolkit speedworkshops, een expositie van How to kunst kunst, muziek, een hapje en een drankje en de eerste gelegenheid om de toolkit te kopen voor slechts 15 euro. Wil je verzekerd zijn van een exemplaar, schrijf je dan hier in: inschrijfformulier 

 

 

 

 

Delen