Feestelijke uitreiking AHK Eindwerkprijs & stem voor de Publieksprijs

Gepubliceerd op

Op maandag 26 november reikt de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) voor de zevende keer de Eindwerkprijs uit. Welke genomineerden slepen dit jaar de felbegeerde bachelor-, master- en publieksprijs voor het beste afstudeerwerk in de wacht? Beleef het mee in de Nederlandse Filmacademie vanaf 16.30 uur (inloop vanaf 16.00 uur). Na afloop proosten we graag met jou op de winnaars. En... trek iets feestelijks uit je kast!

De jury heeft uit 33 inzendingen drie bachelorprojecten en vijf masterprojecten genomineerd. Benieuwd naar de acht projecten die nog in de race zitten? Bekijk dan de website en maak kennis met de genomineerde alumni. In het Facebook-event houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Stem nu voor de Publieksprijs

Wat de winnaar van de Publieksprijs wint, blijft een verrassing tot aan de uitreiking. Jij bepaalt wie er met de Publieksprijs vandoor gaat. Stem nu op jouw favoriete project!

Delen