Catalogus met examenwerk studenten gepresenteerd in Eye

Gepubliceerd op

Studenten van de Breitner Academie die dit jaar eindexamen deden moesten hun eindexamenexpositie al missen maar de catalogus met hun eindexamenwerk is gelukkig gewoon verschenen! Na alle digitale vergaderingen en online exposities was het ook hoog tijd voor iets tastbaars. Docent en vormgever Stëfan Schäfer maakte er een bijzonder boekwerk van met ingenieuze vouwwijze. De catalogus is gedrukt met ecologische inkt op ecologisch papier. De portretten van de studenten zijn selfies en de bijzondere tijd waarin de catalogus tot stand kwam komt ook tot uiting in het persoonlijke commentaar van de studenten over hun coronatijd thuis. Verder uiteraard een overzicht van al het eindwerk van de studenten. Wij zijn trots!

Delen