Extra ondernemerschapsprogramma 2020-2021 online!

Gepubliceerd op

Ben je student of alumnus van de AHK en wil je starten als zelfstandig ondernemer? Ben je op zoek naar een verdiepende lessenreeks over fair practice? Wil je je presentatie- & pitchvaardigheden verbeteren? Of een eigen project lanceren en gefinancierd krijgen? Zoek je ondersteuning in het nemen van volgende carrièrestappen? Verrijk je kennis en doe mee aan extra cursussen en trainingen (vaak voor een kleine bijdrage) en wordt een betere ondernemer. 

Een deel van het budget dat door het ministerie van OCW beschikbaar is gesteld als gevolg van het afschaffen van de basisbeurs, zet de AHK in voor extra aanbod op het gebied van ondernemerschap via ahk.nl/ondernemen. Dit sluit aan op de vakken rondom ondernemerschap in de opleidingen. Zo ondersteunt de AHK, in samenwerking met partners, studenten en alumni bij de voorbereiding en ontwikkeling op de (wereldwijde) arbeidsmarkt. 

Netwerken in het AHKafé 
Daarnaast organiseert ahk.nl/ondernemen maandelijks het AHKafé. Dé borrel, georganiseerd door studenten, waar medestudenten en alumni van andere academies elkaar ontmoeten en verder kunnen bouwen aan een netwerk in de creatieve sector. 

AHK Culture Club 
Vanaf dit jaar vinden alle programma’s en het AHKafé plaats in de Culture Club. Het nieuwe AHK-podium en programma op het Marineterrein voor ondernemende, innovatieve en transdisciplinaire samenwerkende kunstenaars en ontwerpers die in de eindfase zitten van hun studie of recent zijn afgestudeerd.  

Bekijk het aanbod en koop je tickets voor de programma’s via ahk.nl/ondernemen.  
Let op: door de COVID19-omstandigheden is er een beperkte capaciteit, dus wees er snel bij. Hou de website in de gaten voor actuele informatie. 

Tip 
Voor de zzp-cursus die bestaat uit de modules ‘starten’, ‘ondernemen in de praktijk (fair practice’) en ‘boekouden & belasting’ is er een passe-partout beschikbaar. Kosten hiervan zijn 47,50 euro. Je bespaart 7, 50 euro! 

Delen