Nascholing ArtechLAB 2021; Kunst en Kunstmatige intelligentie

Gepubliceerd op

Op 21 januari 2020 start een nieuwe nascholing van ArtechLAB Amsterdam, de inschrijving is geopend! Tijdens deze nascholing leren kunst- en bètadocenten onderwijsmateriaal ontwerpen, ontwikkelen en implementeren op het snijvlak van kunst, technologie en wetenschap. De nadruk ligt bij deze nascholing op educatieve ontwerpvaardigheden en een verkenning van kunstmatige intelligentie in creatieve processen. De nascholing wordt gegeven in 5 online modules en van de deelnemers wordt veel interactie verwacht. Ze krijgen een goodiebag toegestuurd met een BYOR (Build your own Robot) kick-off set, een MakeyMakey basisset en het boek Wicked Arts Assignments, vol met prikkelende en uitdagende kunstopdrachten. Schrijf je snel in!

Delen