Breitner Academie tijdens sluiting: contact en toelating

Mail ons met vragen!
Gepubliceerd op

Het academiegebouw van de Breitner is gesloten maar dat betekent niet dat er niet hard gewerkt wordt! Alle lessen worden online voortgezet en de ondersteunende medewerkers zorgen voor de dagelijkse gang van zaken. Het is nog niet bekend wanneer de Breitner Academie haar gebouw en atelier weer open kan stellen, meer duidelijkheid hierover wordt verwacht na het overleg van OCW op dinsdag 2 april.

De toelatingen van 15 april (voltijd) en 22 april (deeltijd) gaan door, waarschijnlijk online. Wil je vóór die tijd nog vragen stellen over de toelating, of wil je graag (online) advies over je portfolio? Laat het dan weten en stuur een mail naar breitner@ahk.nl. We zorgen er dan voor dat iemand je terugbelt of mailt. Er komt nog een toelating in juni maar als je zeker wilt zijn van een plek dan is het aan te raden om je voor de toelating in april in te schrijven. Dit geldt vooral voor de deeltijd verkort opleiding, die zit al bijna vol. 

Op 20 mei is er, onder voorbehoud, weer een open avond tussen 19.00 en 21.00 uur. Je kunt je hier aanmelden. 

 

 

 

Delen