Breitner Academie topopleiding HBO keuzegids!

Gepubliceerd op

We zijn ontzettend trots op onze super goede beoordeling in de Keuzegids hbo 2022. Onze studenten laten op alle onderdelen zien bovengemiddeld tevreden te zijn met hun opleiding. Daarmee is de opleiding voor het eerst in haar bestaan door de Keuzegids bestempeld als topopleiding!

Ook de andere opleidingen van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten zijn zeer goed beoordeeld in de Keuzegids hbo 2022, die vandaag is verschenen. Zo zijn alle opleidingen van het Conservatorium van Amsterdam, de Academie voor Theater en Dans en de Nederlandse Filmacademie ook beoordeeld als topopleiding. De bacheloropleiding Cultureel erfgoed van de Reinwardt Academie ontvangt een mooie score rond het landelijk gemiddelde.

De Keuzegids is een onafhankelijke gids voor studiekiezers die de kwaliteit van alle opleidingen beoordeelt en vergelijkt. De scores worden grotendeels gebaseerd op de uitslagen van de Nationale Studenten Enquête (NSE). De studenten van de academies van de AHK lieten in de afgelopen editie van de NSE, die in het voorjaar van 2021 werd afgenomen, weten zeer tevreden te zijn met hun opleiding. Op bijna alle onderdelen vielen de oordelen van de studenten (ruim) hoger uit dan het landelijk gemiddelde. Lees er meer over in dit nieuwsbericht: https://www.ahk.nl/actueel/nieuws/2021/06/studenten-van-de-academies-van-de-ahk-zeer-tevreden-over-hun-opleiding/

Delen