De Breitner Academie zoekt nieuwe meesters: studenten die de unieke combinatie hebben van artistiek talent en het vermogen om als docent anderen te inspireren voor kunst.

Op een open dag vertellen docenten en studenten je alles over de opleiding, toelating en loopbaanperspectieven en is er volop ruimte om vragen te stellen, er zijn workshops en je kunt de studenten aan het werk zien. Ook kun je advies krijgen over je portfolio. De eerstvolgende open dag is op 2 februari. De laatste open avond is op 20 maart. Je kunt je nu inschrijven voor de open dag van 2 februari.

 

Aanmelden open dag

Hier

Programma open dag 2 februari

Details nog niet bekend. Houd de website in de gaten voor informatie.

Op de open dag geven docenten en leerlingen je informatie, kun je al je vragen stellen, workshops en proeflessen volgen en portfolioadvies krijgen. Je portfolio is onderdeel van je toelating. Het geeft een overzicht van recent werk, schetsen, onderzoek en inspiratiebronnen. De vorm van je portfolio mag je zelf bepalen. Wil je advies over je portfolio, dan is dat mogelijk op de open dag. Heb je al een portfolio? Neem het dan mee.

Locatie: Overhoeksplein 2, 1031 KS Amsterdam

Delen