Ben je afgestudeerd als beeldend kunstenaar en wil je een onderwijsbevoegdheid halen? Dat kan met de deeltijdopleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving in een verkort programma aan de Breitner Academie. Meld je voor meer info aan voor onze online open avond deeltijd op donderdagavond 11 februari.

 

Aanmelden open avond 11 februari

deeltijd verkort

Online open avond deeltijd donderdagavond 19 november
Op donderdagavond 11 februari organiseren we een online voorlichtingsavond. Naast voorlichting is er veel ruimte om vragen te stellen, ook aan studenten. Je kunt je hier aanmelden voor deze open avond. De eerste toelating voor de deeltijd zal plaatsvinden op 16 december. Er volgt ook nog een toelating in maart. Meer informatie over de toelating vind je hier.

Programma open avond:
19:30 - 20:30 uur: Algemene voorlichting en Q&A door Ans Hom (docent), Janneke Alink (coƶrdinator deeltijd) en een student.
Hoor alles over de Breitner Academie en de opleiding, na afloop kunnen er vragen gesteld worden via de chat. 
klik hier om deel te nemen

Veelgestelde vragen deeltijd
De antwoorden op veelgestelde vragen over de deeltijd vind je hier.

Hoe werkt een online open avond?
Toegang tot de online open avond verloopt krijg je door op de avond zelf te klikken op de link klik hier om deel te nemen in het programmaonderdeel hierboven. Je bent vrij om op ieder moment een onderdeel binnen te stappen of te verlaten. 

De online omgeving van de open dag bevindt zich in Microsoft Teams. Wil je weten of jouw desktop of mobiel compatibel is met Microsoft Teams, kijk dan hier. Je hoeft Microsoft Teams niet te installeren om deel te nemen, je kunt ook deelnemen via de browser. Klik dan op "Join on the web instead". Verdere tips:

  • Zet microfoon op uit/mute
  • Zet de webcam uit/niet zichtbaar
  • Stel je vragen aan het einde van de presentatie in de chat 
  • Zorg voor een stabiele internetverbinding
Delen