Ben je afgestudeerd als beeldend kunstenaar en wil je een onderwijsbevoegdheid halen? Dat kan met de deeltijdopleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving in een verkort programma aan de Breitner Academie. Meld je voor meer info aan voor onze online open avond deeltijd op donderdagavond 19 november.

 

Aanmelden open avond 19 november

deeltijd verkort

Online open avond deeltijd: donderdagavond 19 november
Op donderdagavond 19 november organiseren we een online voorlichtingsavond. Naast voorlichting is er veel ruimte om vragen te stellen, ook aan studenten. Je kunt je hier aanmelden voor deze open avond. De eerste toelating voor de deeltijd zal plaatsvinden in januari. Meer informatie over de toelating vind je hier.

Programma open avond deeltijd verkort

Algemene voorlichting door Ans Hom (docent) en Janneke Alink (coördinator deeltijd)
19:30 - 20:15 uur
Algemene voorlichting over de Breitner academie en de opleiding, na afloop kunnen er vragen gesteld worden via de chat. 
Klik hier om deel te nemen (link is actief vanaf 18 november)

Q&A met Ans Hom, Janneke Alink en studenten.
20.15 - 21:00 uur
Klik hier om deel te nemen (link is actief vanaf 18 november)

Veelgestelde vragen deeltijd
De antwoorden op veelgestelde vragen over de deeltijd vind je hier.

Toelating
De eerstvolgende toelatingen voor de deeltijd verkort opleiding zullen in december/januari zijn. Houdt de website in de gaten voor data.

Hoe werkt een online open avond?
Toegang tot de online open avond verloopt krijg je door op de avond zelf te klikken op de links ‘klik hier om deel te nemen’ in het programma hierboven. Je bent vrij om op ieder moment een onderdeel binnen te stappen of te verlaten. De links wordt geactiveerd op donderdag 19 november om 17:00 uur.

De online omgeving van de open dag bevindt zich in Microsoft Teams. Wil je weten of jouw desktop of mobiel compatibel is met Microsoft Teams, kijk dan hier. Je hoeft Microsoft Teams niet te installeren om deel te nemen, je kunt ook deelnemen via de browser. Klik dan op "Join on the web instead". Verdere tips:

  • Zet microfoon op uit/mute
  • Zet de webcam uit/niet zichtbaar
  • Stel je vragen aan het einde van de presentatie in de chat (waar vind ik de chatfunctie)
  • Zorg voor een stabiele internetverbinding

Opname open dagen

Als je niet aanwezig kunt zijn op een open dag dan kun je een opname van onze online open dag van mei 2020 hier bekijken:

 

 

Delen