Hou je van kunst maken? Ben je betrokken, sociaal en ondernemend én vind je het leuk om je ervaring te delen met anderen? Dan is de opleiding Docent beeldende kunst en vormgeving aan de Breitner Academie misschien iets voor jou! 

 

Aanmelden open dag 21 november

voltijd

Online open dag voltijd opleiding op zaterdag 21 november.
Op deze open dag vertellen docenten en studenten je alles over de opleiding, toelating en loopbaanperspectieven en is er volop ruimte om vragen te stellen. Je kunt een online les volgen en je kunt online (een-op-een) advies krijgen over je portfolio. Je kunt je nu al aanmelden voor de open dag. 

Programma

11.00-11.30 uur: Algemene voorlichting
Hoor alles over de Breitner academie, de opleiding en je beroepsperspectief. Na afloop kunnen er vragen gesteld worden via de chat. 
(klik hier om deel te nemen, link actief vanaf vrijdag 20 november, 17.00 uur)

11.30-12.00 uur: Virtuele rondleiding en Q&A met 2 studenten
Twee studenten nemen je mee tijdens een virtuele rondleiding door de academie en vertellen je wat zij van de opleiding vinden. Vragen kunnen gesteld worden via de chat. 
(klik hier om deel te nemen, link actief vanaf vrijdag 20 november, 17.00 uur)

12.15-12.45 uur: How to Kunst met Oskar Maarleveld
Interactief hoorcollege over How to Kunst, het educatieve project van eerstejaars studenten. Houdt pen/potlood/papier bij de hand!
(klik hier om deel te nemen, link actief vanaf vrijdag 20 november, 17.00 uur)

12.45-14.45 uur: Portfolio advies 
Een portfolio is onderdeel van de toelating. Als je vragen hebt over je werk of over wat er precies van je verwacht wordt dan kun je hierover advies krijgen. Het portfolioadvies is individueel, aanmelden kan via het aanmeldingsformulier.

Toegang tot de online open avond verloopt krijg je door op de dag zelf te klikken op de links ‘klik hier om deel te nemen’ in het programma hierboven. Je bent vrij om op ieder moment een onderdeel binnen te stappen of te verlaten. De links worden geactiveerd op vrijdag 20 november om 17:00 uur.

De online omgeving van de open dag bevindt zich in Microsoft Teams. Wil je weten of jouw desktop of mobiel compatibel is met Microsoft Teams, kijk dan hier. Je hoeft Microsoft Teams niet te installeren om deel te nemen, je kunt ook deelnemen via de browser. Klik dan op "Join on the web instead". Verdere tips:

  • Zet microfoon op uit/mute
  • Zet de webcam uit/niet zichtbaar
  • Stel je vragen aan het einde van de presentatie in de chat (waar vind ik de chatfunctie)
  • Zorg voor een stabiele internetverbinding

Wil je nu al meer weten over de opleiding? Bekijk dan de antwoorden op veel gestelde vragen over de voltijd opleiding. Interviews met de studenten over de opleiding, stages en hun ervaringen vind je hier.

Toelating
Aanmelden voor onze eerste toelating in december kan vanaf eind oktober via Studielink. Meer informatie over de toelating vind je op de pagina toelating en aanmelding voltijd.

Opname open dagen
Als je niet aanwezig kunt zijn op een open dag dan kun je een opname van onze online open dag van mei 2020 hier bekijken:

 

Delen