Hou je van kunst maken? Ben je betrokken, sociaal en ondernemend én vind je het leuk om je ervaring te delen met anderen? Dan is de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan de Breitner Academie misschien iets voor jou! Meer weten? Meld je voor meer info aan voor onze open dag op zaterdag 13 februari. 

 

Aanmelden open dag 13 februari

voltijd

 

Aanmelden voor de toelating 16 maart

voltijd

Programma open dag

Open dag voltijd opleiding op zaterdag 13 februari.
Op deze open dag vertellen docenten en studenten je alles over de opleiding, toelating en loopbaanperspectieven en is er volop ruimte om vragen te stellen. Je kunt een workhop of college volgen en je kunt (een-op-een) advies krijgen over je portfolio. Je kunt je nu al aanmelden voor de open dag. 
De open dag van 13 februari zal online zijn. Verdere instructies over het inloggen volgen nog. 

11.00-11.30 uur: Algemene voorlichting over de opleiding door docent Melvin Crohne en een student. Uiteraard kun je na afloop vragen stellen. klik hier om deel te nemen (nog niet actief)

11.30-12.00 uur: Twee studenten vertellen over hun studie, geven je een 'rondleiding' en beantwoorden al je vragen. klik hier om deel te nemen (nog niet actief)

12.15-12.45 uur: How to Kunst college met docent Oskar Maarleveld. Wil je een beeld krijgen van een les aan de Breitner? Volg dan dit college over ons populairste educatieve project. klik hier om deel te nemen (nog niet actief)

12.45-15.00 uur: Portfolio advies. Tijdens de toelating laat je je eigen werk zien. Tijdens de open dag kun je hierover advies krijgen, dit advies is één op één. klik hier om deel te nemen (nog niet actief)

Delen