Naar inhoud
 

Aanmelden open avond voltijd

donderdag 16 november 2023

 

Meer info over de voltijdopleiding

hier

 

Informatie en aanmelden toelating

klik hier

 

Bekijk de veelgestelde vragen voltijd

klik hier

 
Hou je van kunst maken? Ben je betrokken, sociaal en ondernemend én vind je het leuk om je ervaring te delen met anderen? Dan is de HBO voltijd opleiding Docent beeldende kunst en vormgeving aan de Breitner Academie misschien iets voor jou! Meer weten? Kom dan naar een van onze open dagen of avonden. De eerstvolgende open avond is op donderdag 16 november 2023. Het programma is nog niet bekend maar zal hier gepubliceerd worden. Je kunt je wel alvast aanmelden voor de open avond.  

De eerstvolgende toelating voor de voltijd opleiding studiejaar 24/25 is op zaterdag 16 december 2023  Meer informatie vind je op de pagina toelatingen

Ben je afgestudeerd beeldend kunstenaar? Wil je een onderwijsbevoegdheid halen en ben je geïnteresseerd in de verkorte opleiding in deeltijd? Lees dan meer informatie over de open avond voor de deeltijd opleiding.

Open avond voltijd opleiding op donderdag 16 november 2023

Op deze avond vertellen docenten en studenten je alles over de opleiding, de procedure van toelating en loopbaanperspectieven; natuurlijk is er volop ruimte om vragen te stellen. Ook kun je (één-op-één) advies krijgen over je portfolio. Daarnaast heb je de mogelijkheid om op informele manier kennis te maken met studenten van de opleiding.  

De avond start om 18.30, het programma van de avond wordt binnenkort hier gepubliceerd.

Je kunt hier aanmelden voor de open avond. Na aanmelding krijg je direct een automatische bevestiging en enkele dagen voor de open avond nog een herinneringsmail met het definitieve programma.

Wat er in ieder geval op het programma staat:

  • Algemene voorlichtingsrondes
  • Rondleidingen in het gebouw door studenten (doorlopend)
  • Workshops (doorlopend)
  • Proefcollege (doorlopend
  • Portfolioadvies 

     

Delen
 

Aanmelden open avond voltijd

donderdag 16 november 2023

 

Meer info over de voltijdopleiding

hier

 

Informatie en aanmelden toelating

klik hier

 

Bekijk de veelgestelde vragen voltijd

klik hier