Astrid Krijger

Astrid Krijger

Opleiding
Beeldende Vorming voltijd
Lichting
2012
Specialisatie

3D

E-mail
astrid.krijger@hotmail.com
Contact
LinkedIn

Tegendraads zijn en vragen blijven stellen brengt je alleen maar verder...

Mijn kunst? Het verwerken van eigen fascinaties en de schoonheden van deze wereld...

Een belangrijke en leidinggevende rol ergens in het (kunst)onderwijs. Het volgen van de Master Kunsteducatie wordt hier waarschijnlijk ook onderdeel van.

Schaduwwerelden

Mijn hele leven lang heb ik al een fascinatie voor landkaarten en onze gekke wereldbol. Bij ons thuis lag regelmatig de atlas open en ontdekte ik bij het omslaan van elke grote bladzijde weer een nieuwe wereld. Ik bewonder de ontdekkingsreizigers die het onbekende tegemoet voeren en elke kustlijn gedetailleerd vastlegden in hun logboeken. Al die rare vormen en lijnen kennen wij tegenwoordig als eilandengroepen en werelddelen. Het zijn vormen waar wij als mens niets aan kunnen doen maar die tegelijkertijd zoveel van ons leven bepalen.

 

Ik speel met deze vormen en probeer de aarde vervolgens opnieuw 'in kaart te brengen'. Het resultaat is een onvoorspelbaar geheel van vorm en ruimte...

Downloads

Stage

LIO-stage Cosmicus Montessori Lyceum te Amsterdam Oost. Verantwoordelijkheid voor diverse onderbouw klassen HAVO/VWO en daarnaast heb ik meegedacht over de toekomstige invulling van het kunstvak in de bovenbouw.

Terug naar lijst
Delen