Eva Beliën

Eva Beliën

Opleiding
Beeldende Vorming voltijd
Lichting
2012
Specialisatie

Nieuwe media

Website
www.evabelien.nl
E-mail
evabelien@hotmail.com

Ik ben verslaafd aan fotograferen. Ook aan schilderen, ontwerpen, reizen, nieuwe media, winkelen, zwemmen, mijn vriendje, onze poes en mijn familie maar ook hierin speelt fotografie altijd een belangrijke rol.

Alles en iedereen om mij heen, vooral als ik onderweg ben. Ik let op vreemde/ mooie/ komische alledaagse dingen die ik vastleg met mijn mobiele telefoon.

Cutis Cosmos

In mijn beeldend afstudeerwerk trek ik de fotografie heel erg naar mezelf toe. Ik fotografeer delen van mijn eigen lichaam waarop sterrenbeelden te ontdekken zijn. De sterrenbeelden vormen samen met verschillende gegevens een geheel met het zwarte gat, het oneindige, het heelal. Iedereen draagt in feite een klein stukje van de grote Kosmos met zich mee.

De gegevens die bij het werk te vinden zijn geven onder andere de originele namen van de sterren weer, samen met de Griekse benamingen voor helderheid en zichtbaarheid van de sterren en de afstanden (rechte klimming en declinatie) tot de hemelevenaar (de hemelequator).

Stage

Deze maand heb ik mijn Lio-stage op het Baken Trinitas Gymnasium te Almere afgesloten. Ik heb hier het hele schooljaar 2011-2012 lesgegeven aan verschillende klassen van leerjaar 1 t/m 6. De stage heeft me de mogelijkheid gegeven deel te zijn van de organisatie en te groeien in alle aspecten van het lesgeven.

Terug naar lijst
Delen