Bernou Karten

Bernou Karten

Opleiding
Beeldende Vorming deeltijd
Lichting
2013

Met mijn werk ben ik vaak geïntrigeerd door symbolen. Klassiek of hedendaags, vanuit allerlei culturen. In mijn laatste studiejaar ben ik bezig geweest met mijn persoonlijk levensverhaal. Door ervaringen uit het verleden ben ik heel anders de tijd gaan ervaren. Veel mensen zijn of alleen met hun verleden, of alleen met de toekomst bezig. Het ‘nu’ wordt vaak vergeten. Hoe anders en intenser kan een mens leven door daar meer stil bij te blijven staan?

In mijn werk zijn klassieke hedendaagse en symbolen in eigen beeldtaal gecreëerd. In beeld en kreet. Grafische silhouetknipsels in een pop up boek. Het boek mag hierna dicht. 

Na vijf jaren onderwijservaring ga ik na de opleiding weer parttime invalwerk doen als docent beeldende vormgeving in Den Helder. Ik heb er weer zin in om met jonge leerlingen van de brugklas aan de slag te gaan, leuk! Verder heb ik een eigen bedrijf, dat ik weer op zou willen pakken: www.illustratia.nl.

Na deze opleiding ga ik een thuisstudie creatieve therapie volgen. Een waardevolle aanvulling als ik ook met leerlingen kan blijven werken of voor mijn eigen bedrijf. Ik zal de sfeer gaan missen van de AHK en de vrije geesten van onze klas. Dank voor deze bijzondere tijd. 

Terug naar lijst
Delen