Sjuul Schaepkens van Riempst

Sjuul Schaepkens van Riempst

Opleiding
Beeldende Vorming verkort
Lichting
2013
Website
www.film-maker.nl
Contact
LinkedIn

Als enthousiaste docent film, mediawijsheid en drama heb ik ruime ervaring. Daarnaast ben ik opgeleid als CKV kunstcoöordinator, en sinds 2 jaar docent beeldende vorming. Naast het lesgeven heb ik me veelvuldig ingezet voor kortlopende schooltheaterproducties en kunstprojecten.

Als freelancer maak ik video’s in opdracht; mijn passie is film maken.

Al tien jaar geef ik freelance filmworkshops, resultaten zijn te zien op mijn website. Mijn afstudeeronderzoek gaat over actualisering van het beeldend onderwijs door een doorlopende leerlijn filmeducatie.

Mijn ideale baan is lesgeven op een school met een visie op kunst en cultuuronderwijs. Met de kunstcollega's zou ik in een veilig klimaat inspirerend onderwijs willen ontwikkelen. Graag zie ik mezelf door groeien in de bovenbouw met de vakken Kua, Ckv en Kunst Beeldend of KunstDrama .Wat zou het mooi zijn binnen die school een leerlijn film te kunnen ontwikkelen.

Digitale media nemen namelijk een belangrijke plaats in in het dagelijkse leven van onze jeugd en ik ben van overtuiging dat dit leergebied een onderdeel binnen het onderwijsplan zou kunnen worden.

onderzoek: Filmeducatie

Al tien jaar geef ik freelance filmworkshops, resultaten zijn te zien op mijn website. Mijn afstudeeronderzoek gaat over actualisering van het beeldend onderwijs door middel van een doorlopende leerlijn filmeducatie.

Terug naar lijst
Delen