Jeroen Meisner

Jeroen Meisner

Opleiding
Beeldende Vorming deeltijd
Lichting
2015
Specialisatie

3d objecten en digitale vormgeving

Website
www.facebook.com/meesmeis
E-mail
meesmeis@gmail.com

Blijf je zelf, anderen zijn er al genoeg. Vormgeven is spelen met de materialen, vormen en hun mogelijkheden ontdekken. Dat maakt het spannend uitdagend en vooral leuk.

In mijn werk speelt de toeschouwer een prominente rol. De toeschouwer moet zich uitgenodigd voelen om deel te nemen aan mijn objecten. Spelen, ervaren, delen en beleven dat is de dobber waar mijn objecten op drijven.

Spelen met kunst. Dan kun je het een onderdeel maken van je eigen beleving en beklijft de ervaring.

Ik wil in de toekomt studenten van het Mediacollege Amsterdam waar ik werk, verder betrekken en medeverantwoordelijk maken voor hun eigen leeropbrengst. Dit wil ik bereiken door middel van onder andere het toepassen van peer feedback en mezelf daar meer in bekwamen.

Dave, Vanessa en Layla

Zie hier voor mijn dagboek van het eindexamenjaar. Deze staat vol foto's en beschrijvingen welke keuzes ik heb gemaakt in mijn beeldend proces

Overige projecten

www.youtube.com/playlist

Stage

Ik ben werkzaam op het Mediacollege Amsterdam en geef les aan de afdelingen grafisch vormgeven en ruimtelijk vormgeven. Mijn speerpunt is peerfeedback tussen studenten onderling. Studenten weten vaak veel meer dan de meeste docenten denken. Gebruik de aanwezige kennis in de klas en de leercurve schiet omhoog. Heb je meer interesse gekregen hoe mijn lessen zijn samengesteld met gebruik van peerfeedback door studenten onderling stuur mij een mail meesmeis@gmail.com of kijk op facebook.com/meesmeis

Terug naar lijst
Delen