Iida Snoek

Iida Snoek

Opleiding
Beeldende Vorming voltijd
Lichting
2016
Specialisatie

2D

Website
www.iidamalviina.nl
E-mail
info@iidamalviina.nl

Probeer je stages zoveel mogelijk af te wisselen wat betreft typen onderwijs, niveaus en doelgroepen om zo een duidelijker beeld te krijgen wat er allemaal mogelijk is.

Olen visuaalisessa työssäni tutkinut luontoa, miltä se todella näyttää.
Suomalaiset sukujuureni ovat aina olleet tärkeä osa tätä prosessia.
Otan katsojan mielihyvin mukaan tutustumaan sekä äärettömiin metsiin että pienen pieniin yksityiskohtiin saniaisen lehdillä.
Tulevana syksynä aloitan kuvataiteen opettajan työt koulussa, joka toimi työharjoittelupaikkanani.
Ohjaan myös itsenäisesti erilaisia kuvataiteen kursseja.

Mijn beeldend werk is een onderzoek naar het verbeelden van natuur.
Mijn Finse achtergrond is altijd onderdeel geweest van dit proces.
Graag wil ik de kijker meenemen naar de oneindige bossen en de kleinste details.

Ik word geïnspireerd door natuur en kinderen.

In de toekomst zou ik graag op scholen willen werken in zowel het voortgezet onderwijs als het primair onderwijs.Ik bied met mijn bedrijfje Iida Malviina Arts & Education cursussen aan op scholen en binnen creatieve stichtingen. Verder zou ik mij willen bijscholen op het gebied van kunsteducatie. Mijn droom is later (nog steeds) in de kunsteducatie te werken zowel kinderen als volwassenen, binnenschools en buitenschools. Hiernaast zou ik parttime beeldend werk willen verkopen. Ik hoop mijn (toekomstige) leerlingen mee te kunnen geven dat het beeldend proces centraal staat en zij zich hier in kunnen ontwikkelen.

Metsä

Mijn afstudeerwerk is een werk dat is voortgekomen uit de jaren op de academie waarin ik de natuur op verschillende manieren heb verbeeld. De kijker komt in een andere wereld terecht waarin de maten van de natuur kwijt zijn. De ervaring staat centraal.

Overige projecten

Op de Jozefschool heb ik onderzocht wat de ervaringen zijn met de beeldende (en digitale) methode 'Laat Maar Zien'.

Stage

Mijn afstudeerstage was een LIO-stage op basisschool de Jozefschool in Aalsmeer. Ik ben het experiment met de school aangegaan om te kijken hoe het is om een vakleerkracht Beeldende Vorming te hebben in het primair onderwijs. Ook heb ik mijn afstudeeronderzoek uitgevoerd op deze school.
In de toekomst blijf ik bij mijn stageschool werken als vakleerkracht Beeldende Vorming en ga ik als zelfstandig ondernemer cursussen aanbieden.

Terug naar lijst
Delen