Pindakaas.tv maakt kunstwereld tastbaar voor jong publiek

Gepubliceerd op

Pindakaas.tv is een initiatief van vier studenten Docent beeldende kunst en vormgeving. Ze willen met hun online kunstplatform de kunstwereld tastbaar maken voor een jong publiek. Op 24 april presenteren ze hun platform tijdens Ignite Amsterdam.

 

Pindakaas.tv is een initiatief van vier studenten Docent beeldende kunst en vormgeving. Die willen met dit online kunstplatform de kunstwereld tastbaar maken voor een jong publiek. Op 24 april presenteren ze hun site tijdens Ignite Amsterdam.

Pindakaas.tv maakt video’s en toont in samenwerking met jonge kunstenaars kunsteducatieve projecten. De oprichters zijn de bijna afgestudeerde studenten Pauline Berkhout, Sarah van de Bosch, Leon de Bruijne en Erika van Delft.
 
Woensdagavond 24 april presenteert Sarah van de Bosch het initiatief tijdens Ignite Amsterdam. De avonden van Ignite Amsterdam zijn provocerende avonden met spraakmakende initiatieven en presentaties. Sprekers krijgen vijf minuten de tijd een idee, project, of zichzelf te presenteren. De avonden worden georganiseerd door Mediamatic, een culturele instelling die zich bezighoudt met de relatie van culturele ontwikkelingen en nieuwe technologieën.

Alles over het evenement Ignite Amsterdam

Volg Pindakaas.tv ook op Facebook

Delen