Bij- en nascholing

De Breitner Academie biedt regelmatig extra scholing aan voor het kunsteducatieve werkveld. De nascholingen ArtechLAB en Filmeducatie staan twee keer per jaar op het programma. Daarnaast bieden we vanaf september 2022 een jaaropleiding filmeducatie aan. Ook bieden we nascholingen die ingaan op de actualiteit met thema's als activisme, digitalisering en inclusiviteit. Zo organiseren we in februari 2023 Dealing with the real stuff: een nascholing over kunst, activisme en burgerschapsonderwijs. Houd voor alle actuele informatie deze pagina en onze socials in de gaten!

Naast bij- en nascholing verzorgen we ook vooropleidingen. Studio Breitner is een kunsttalentklas voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en Studio Breitner XL is een voorbereidend traject van 16 weken voor iedereen die een studie in het hbo kunstonderwijs ambieert en een portfolio wil opbouwen. 

Wil je op de hoogte gehouden worden van ons actuele aanbod? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief die twee keer per jaar verstuurd wordt.

Delen