Naar inhoud
 

Vraag subsidie aan bij Werktuig PPO

meer informatie

Financiering

Voor de financiering kun je een aanvraag doen bij PPO, het programma Permanente Professionele Ontwikkeling, ook wel Werktuig PPO genoemd. 

Via Cultuur + Ondernemen is het mogelijk voor je opleiding een voordelige lening af te sluiten. Het bedrag kan in termijnen betaald worden. 

Bent je ondernemer/zzp-er? Het is mogelijk dat de studiekosten dan aftrekbaar zijn. De regel is dat de kosten alleen aftrekbaar als je ze maakt om bestaande vakkennis op peil te houden. Als je de kosten maakt om nieuwe kennis te verwerven, zijn de kosten niet aftrekbaar als zakelijke kosten. De grens tussen ‘op peil te houden van bestaande kennis’ en ‘verwerven van nieuwe kennis’ is lastig aan te geven, maar het kan de moeite waard zijn om hierover advies te vragen aan de belastingdienst of je boekhouder.  
 
Heb je vragen over de financiering? Neem dan contact op met onthemovie@ahk.nl

De koppeling theorie en praktijk werkt heel goed. Ik heb echt dingen uit de theorielessen heel goed in de praktijk kunnen gebruiken. Je hebt zelf in de hand hoeveel tijd je thuis er aan besteedt (veel; maar wel heel leuk!).
student On The Movie
Delen
 

Vraag subsidie aan bij Werktuig PPO

meer informatie