Eerste lichting studenten van On The Movie studeert af

Beeld: Melanie Lemahieu

Gepubliceerd op

Wat zijn we trots op onze afstudeerders van de post hbo opleiding On The Movie. De studenten kregen op 14 juni hun diploma tijdens een feestelijke bijeenkomst in Eye en hebben nu een officieel certificaat als bekwame filmleraar op zak!

De beste filmprojecten van de studenten werden op het grote doek vertoond in het bijzijn van familie en vrienden. De plechtigheid werd gepresenteerd door Oskar Maarleveld, docent bij de Breitner Academie, en de diploma's werden uitgereikt door de coördinatoren van On the Movie: Meldrid Ibrahim en Wypke Jannette Walen.

In de post-hbo-leergang filmeducatie bundelen de Breitner Academie, het Netwerk Filmeducatie en de Nederlandse Filmacademie hun krachten om bekwame filmdocenten op te leiden. In vier modules leerden de deelnemers om films te analyseren en te maken. Ook ontwikkelden ze filmopdrachten voor hun eigen klas. En dat allemaal naast hun baan als docent! Bekijk hier het werk van de lichting 2022-2023.

Interesse in deze opleiding? Er zijn nog maar twee plekken beschikbaar voor studiejaar 2023/24: meld je nu aan!

 

Delen