Meeloopdag voltijdopleiding 7 maart 2024

Gepubliceerd op

Loop mee met een student van de opleiding Docent beeldende kunst en vormgeving.Leerlingen havo, vwo of mbo die een dagje mee willen lopen met een student van de voltijdopleiding Docent beeldende kunst en vormgeving kunnen zich aanmelden voor de meeloopdag op 7 maart. Jullie volgen dan samen bijvoorbeeld een theoretische les en een creatieve les (2D, 3D of 4D). En je kunt de student vragen over haar/zijn/hun studie-ervaring. Zo krijg je een idee hoe het is om student te zijn aan de Breitner Academie, waar de studenten een keuze gemaakt hebben voor een relatief kleine opleiding met veel aandacht voor de ontwikkeling van studenten en persoonlijke begeleiding door docenten en mentoren.

Kijk voor meer info en aanmelden: meeloopdag

Delen