Eendagstentoonstelling themaweek A Bigger Splash vrijdag 2 februari 16-19 uur, feestelijke opening 17 uur.

Gepubliceerd op

A BIGGER SPLASH, Breitner themaweek 2024

Maandag 29 januari begint de Breitner Themaweek, waarbij al onze voltijd studenten Kunstdocent zich onderdompelen in het maken. In workshops met Semâ Bekirovic, Philip Akkerman, Susanne Khalil Yusef, Shertise Solano, Joran van Soest en Caroline Ruijgrok creëren de studenten in hoog tempo werk volgens verschillende maakstrategieën.

Het wordt een week van diversiteit in vertrekpunten, disciplines, achtergronden, creatieve processen en met als gemene deler: radicale aandacht. Lieneke Hulshof voert de artistieke leiding over de themaweek.

Op vrijdag presenteren studenten en kunstenaars in samenwerking met creative studio Maison the Faux hun werk in de tentoonstelling A Bigger Splash.
Deze ééndagstentoonstelling is op vrijdag 2 februari van 16 tot 19 uur, met een feestelijk openingsmoment om 17 uur. Iedereen is welkom.

Delen