Gezamenlijk kunstwerk in metrostation Waterlooplein

Gepubliceerd op

Als opmaat naar hun eindexamenexpositie PROFILE20112012 werken verschillende afstudeerders van de Academie voor Beeldende Vorming van de AHK aan een gezamenlijk kunstwerk in het Amsterdamse metrostation Waterlooplein.

 

Steeds wisselende studenten werken aan hetzelfde beeldend werk in de etalagegalerie Inkijk, letterlijk een underground-galerie met filialen in drie Amsterdamse metrostations - plekken waar elke dag vele honderden mensen langskomen. Etalagegalerie Inkijk is een initiatief van Loes Diephuis en John Prop/Stichting Polderlicht, met steun van het GVB.

De expositie PROFILE20112012 vindt plaats op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli in de Academie aan het Hortusplantsoen. Tot die tijd werken de studenten door aan het kunstwerk in het metrostation.

Zie ook
Studenten Lichting 2012 presenteren zich online
Eindexamenexpositie PROFILE20112012

PROFILE op Facebook
www.polderlicht.com

Delen