Naar inhoud
 

Meld je aan voor de voorlichting/intake

donderdag 3 november

 

Financier deze opleiding met STAP

meer informatie

On The Movie | post hbo leergang filmeducatie

Ontwikkel jezelf tot bevlogen filmdocent & leer de taal van film vloeiend spreken, maken en doceren tijdens de post-hbo leergang filmeducatie.

Van TikTok tot arthouse, van Luckty TV tot video-installatie en van speelfilm tot virtual reality. Film kleurt onze blik op de wereld en is een krachtig middel om verbeelding vorm te geven en verhalen te delen met de wereld. In deze jaaropleiding bundelen de Breitner Academie, het Netwerk Filmeducatie (Eye) en de Nederlandse Filmacademie hun krachten om bekwame filmdocenten op te leiden.

Wil je meer weten? Kom naar onze voorlichting/intake op donderdagavond 3 november. Je kunt die avond algemene informatie krijgen of een intake gesprek. Tijdens een intake gesprek wordt gekeken of je wensen en verwachtingen aansluiten bij het programma van de opleiding. Bij een wederzijdse positieve uitkomst van het gesprek kun je je officieeel inschrijven bij de opleiding. Uiteraard verplicht het gesprek je verder tot niets. 

Info On The Movie | post hbo leergang filmeducatie
Doelgroepbevoegde docenten primair- en voortgezet onderwijs en mbo
Periodestudiejaar 2023-2024, start september 2023
Lesdagwoensdag 10.00 tot 17.00 uur
Studielast2 dagen per week (1 dag les, 1 dag zelfstudie en implementatie)
Kosten nog te bepalen
LocatiesBreitner, EYE, Filmacademie

On The Movie: opleiding in het kort
Tijdens de opleiding krijg je les van professionals uit het werkveld: filmmakers, filmanalysedocenten, kunstdocenten en vakdidactici. De opleiding is praktijkgericht. Je leert filmmaken en past het geleerde direct toe in je eigen werkpraktijk. Je krijgt inzicht in de werkwijze van ervaren po- en vo-filmdocenten en ontdekt het buitenschoolse educatieve speelveld van culturele instellingen, filmtheaters en festivals. 

 

 

Delen
 

Meld je aan voor de voorlichting/intake

donderdag 3 november

 

Financier deze opleiding met STAP

meer informatie