Naar inhoud
 

Meld je aan voor de voorlichting

zaterdag 11 februari 2023

 

Financiering

meer informatie

 

Bekijk de brochure van On The Movie

klik hier

 

Studieprogramma

meer informatie

 

Onze docenten

lees er meer over

On The Movie

post hbo leergang filmeducatie

Ontwikkel jezelf tot bevlogen filmdocent & leer de taal van film vloeiend spreken, maken en doceren tijdens de post-hbo leergang filmeducatie. Van TikTok tot arthouse, van Luckty TV tot video-installatie en van speelfilm tot virtual reality. Film kleurt onze blik op de wereld en is een krachtig middel om verbeelding vorm te geven en verhalen te delen met de wereld. In deze jaaropleiding bundelen de Breitner Academie, het Netwerk Filmeducatie (Eye) en de Nederlandse Filmacademie hun krachten om bekwame filmdocenten op te leiden.

Tijdens de opleiding krijg je les van professionals uit het werkveld: filmmakers, filmanalysedocenten, kunstdocenten en vakdidactici. De opleiding is praktijkgericht. Je leert filmmaken en past het geleerde direct toe in je eigen werkpraktijk. Je krijgt inzicht in de werkwijze van ervaren po- en vo-filmdocenten en ontdekt het buitenschoolse educatieve speelveld van culturele instellingen, filmtheaters en festivals. Onze post hbo leergang filmeducatie. On the Movie heeft een officieel predicaat als Post-HBO Registeropleiding. Dit betekent dat deelnemers na het succesvol afronden van de opleiding een erkend diploma krijgen en opgenomen worden in het abituriëntenregister.

Wil je meer weten? Kom naar onze On The Movie informatiebijeenkomst op zaterdag 11 februari 2023. Om al je vragen over de opleiding te kunnen beantwoorden is er op deze dag ruimte voor persoonlijke gesprekken van 30 minuten. In dit gesprek zal de studieleider je alles vertellen over het programma van de opleiding. Vervolgens kan er gezamenlijk worden besproken of de opleiding matcht bij je leervragen. Uiteraard verplicht het gesprek je verder tot niets.  

Andere vragen? Neem contact op met Katya.Borisova@ahk.nl

Info On The Movie | post hbo leergang filmeducatie
Doelgroepbevoegde docenten primair- en voortgezet onderwijs en mbo
Periodestudiejaar 2023-2024, start september 2023
Lesdagwoensdag 10.00 tot 17.00 uur
Studielast2 dagen per week (1 dag les, 1 dag zelfstudie en implementatie)
Kosten€ 3000,-
LocatiesBreitner, EYE, Filmacademie

 

 

Delen
 

Meld je aan voor de voorlichting

zaterdag 11 februari 2023

 

Financiering

meer informatie

 

Bekijk de brochure van On The Movie

klik hier

 

Studieprogramma

meer informatie

 

Onze docenten

lees er meer over